COVID-19: Vi fortsätter att skicka varor som vanligt. Mindre förseningar kan förekomma, men vi arbetar nonstop för att leverera allt så fort vi kan.
   Kundservice

KVARNEX - din leverantör av avfallskvarnar!

Vi på Kvarnex vill att varje hushåll skall kunna njuta av fördelarna som en avfallskvarn medför. Sedan 2005 har vi importerat produkter från olika håll i världen direkt från fabrik och sålt vidare till slutkund utan mellanhänder. Genom att upphandla stora volymer och sälja online kan vi pressa ner priserna på kvalitetskvarnar till smått revolutionerande nivåer. Inga dyra mellanhänder som skall ha sin del av kakan betyder lägre pris till dig som slutkund! Vår ambition är att alltid erbjuda marknadens lägsta priser utan att tumma på kvalitet. Det skall inte behöva kosta skjortan att unna sig en vardagsbekvämlighet som en avfallskvarn!

Vi är nu stolta över att presentera ett komplett sortiment av avfallskvarnar som passar till allt från singelhushållet till stora kök och restauranger. Genom att hålla stora lagervolymer försöker vi att hålla ner leveranstiden till endast ett par dagar från beställning. Vi offererar gärna större volymer till exempelvis bostadsrättsföreningar. Kontakta oss för att diskutera vilken modell som passar för just dig!